З метою попередження булінгу та цькування проведено тренінг з учнями 4 класу " Простір без насильства.


Великорозтіцька початкова школа

Іршавської міської ради Закарпатської області

с. В. Розтока, 43, 90133, e-mail:roztoka_nvk@ukr.net, ЄДРПОУ 22099967

НАКАЗ

_21.09.2022 _ №47

Про призначення відповідальної особи

з питань протидії булінгу у Великорозтіцькій ПШ

на 2022 - 2023 навчальний рік

Відповідно до Конституції України, Конвенції ООН про права дитини,

законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону

дитинства», Закону України від 18 грудня 2018 року № 2657-VIII «Про

внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії

булінгу», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 №1646

«Деякі питання реагування на випадки булінгу (цькування) та застосування

заходів виховного впливу в закладах освіти», листа Міністерства освіти і науки України від 11.02.2020 № 1/9-80 «Про затвердження наказу Міністерства освіти і науки України від 28 грудня 2019 року №1646 «Деякі питання реагування на випадки булінгу (цькування) та застосування заходів виховного впливу в закладах освіти»», листа Міністерства освіти і науки України від 20.03.2020 № 6/480-20 «Про план заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладах освіти», наказів Міністерства освіти і науки України: від 26.02.2020 № 293 «Про затвердження плану заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладах освіти» та від 20.03.2020 № 420 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 26 лютого 2020 року № 293» , листа Міністерства освіти і науки України від 13.04.2020 № 1/9-207 «Роз'яснення щодо застосування наказу Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 № 1646» та з метою створення у закладі безпечного освітнього середовища, вільного від насильства та булінгу (цькування)

НАКАЗУЮ :

1. Призначити відповідальною особою з питань протидії булінгу в закладі

освіти на 2022 - 2023 навчальний рік Петрище В.Г., заступника директора з

навчально - виховної роботи.

  • Організувати проведення регулярного моніторингу безпечності та

комфортності освітнього середовища закладу шляхом опитування,

анкетування та вжиття відповідних заходів реагування.

  • Скласти і подати на затвердження план заходів спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню), на 2022-2023 навчальний рік
  • Організувати здійснення контролю за виконанням плану заходів,

спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти.

  • Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о керівника ПШ Богдан МАЛИНОВСЬКИЙ

Кулінарний захід  в дошкільному підрозділі " Смачні соленики "

    Професія вихователя поєднує в собі багато різних талантів та здібностей педагога : актора , співака , няні , клоуна і не тільки ...)))

    Але наших вихованців вже давно важко чимось здивувати , адже у нас проводять сучасні заяття та майстер - класи. Незважаючи на це , сьогодні наші дітки змогли відчути себе справжніми кулінарами та майстер - шефами з виготовлення справжніх солеників .

     Всі були просто в захваті і з радістю працювали колективом та допомагали одне одному , 



ВЕЛИКОРОЗТІЦЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА

ІРШАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В. Розтока, 43, 90133, e-mail:roztoka_nvk@ukr.net, ЄДРПОУ 22099967

НАКАЗ

21.01.2022 № 7

Про організацію освітнього процесу

за дистанційною формою навчання

На виконання рішення позапланового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради (протокол № 01 від 21.01.2022 року), наказу ВООЗКСМС Іршавської міської ради № 21 від 21.01.2022 року «Про організацію освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти , ЗДО , Іршавському МЦПО , Іршавській ДЮСШ », з метою недопущення поширення захворюваності на COVID-19 серед дітей та працівників закладу

НАКАЗУЮ:

1.Організувати освітній процес у школі за дистанційною формою навчання у синхронному та асинхронному режимі із 24.01.2022 року по 31.01.2022 р.

2. Призупинити освітній процес у дошкільних групах.

3. Класним керівникам вести постійний контроль за станом захворюваності учнів, і кожного дня повідомляти керівництво школи.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о.керівника ПШ              Наталія СТЕЦО

Наш 1 клас 

 класний керівник - Петрище Вікторія Генадіївна 

Перший клас - це завжди хвилююче та щось нове . В класі навчаються 6 цікавих , красивих та розумних дівчаток , які кожного дня стають розумніші та кмітливіші  , граються та всебічно розвиваються . Цікаві уроки , галасливі перерви та щирі емоції не залишать байдужими нікого  - такі наші першокласниці!

Наш 2 клас

класний керівник - Керечанин Вікторія Вікторівна

12 невгамовних та допитливих хлопців та дівчаток кожного дня конструюють , вивчають , співають , бігають....цей перелік може бути нескінченним . З кожним днем збільшують свй багаж знань , допитливості , цікавості та розвитку. Це одна команда невгамовних непосид на перервах та слухняних учнів на цікавих уроках. 

Наш 3 клас 

класний керівник - Марушко Світлана Володимирівна 

13 чудових та надзвичайно активних третьокласників завжди не дають спокою , ні на перервах , ні на уроках своєю допитливістю та нестримною енергією .В них завжди вирує жага та енергія до руху , знань  та різних пригод . Вже трохи старші , та можуть підказати молодшим учням в різних ситуаціях і це завжди радує нас , педагогів. Так тримати зажди!  

Наш 4 клас 

класний керівник - Стільник Ольга Іванівна

Наші 13 випускників 2022 р. Такі вже здається дорослі та досвідчені , розважливі та мудрі , а з іншого боку такі ще малята , перед якими лише відкриється дорога в доросле життя , сповнене нових цікавих навчальних предметів , чудових вчителів та знайомств з новими друзями ! Перші , які почали вчитись за Новою українською школою , такою незвичною , наповнену інноваційними технологіями . Хай всі набутті знання покажуть шлях до щасливого майбутнього та успішного життя!   

Напередодні Нового року у Великорозтіцькій початковій школі відбувся новорічний майстер - клас для педагогів закладу  по виготовленню ялинкової прикраси з....металевої кришки для консервування . Бо ж насправді , що ви робите з металевими кришками , що вже не придатні до використання ?Пробували дати їм " друге життя "??? 

Всі педагоги весь день думали - гадали що ж це має бути? Всі з цікавістю слухали рекомендації та активно працювали з фетром , фоаміраном , скляними бусинами , помпонами та клаптиками тканин , використовуючи всю свою фантазію та уяву . Така робота згуртовує колектив , дає поштовх до творчості та сприяє усвідомленому ставленню до еко - ініціатив за збереження нашого з вами довкілля.

" Новорічний маскарад - 2022 "

Дитячі щирі посмішки , радість , щастя та захоплення ....саме такі емоції сьогодні вирували в нашому закладі . " Новорічний маскарад " для наших учнів 1 - 4 класів був справжнім сюрпризом від їх класних керівників . Ми всі , дорослі та діти поринули в чудове шоу сміху , ігор , веселощів та мильних бульбашок , яке надовго залишиться в наших серцях . Бажаємо всім щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят . Хай всі ваші побажання та мрії здійснюються!   

Новорічне свято в дошкільному підрозділі нашого закладу

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка , подарнки , сюрпризи , здійснення мрій , веселощі - із такими словами у більшості з нас асоціюється новорічне свято. Мабуть , кожен хотів би , щоб цей Новий рік прийшов незаабутньо , яскраво та чарівно . Не обминув радісний , святковий настрій і наших дошкільнят. З перших хвилин свята діти поринули в новорічну подорож , яка була переповнена піснями , танцями , загадками , конкурсами та щирим сміхом.
Неймовірне задоволення  дтки отримали від зустрічі з Дідом Морозом , з яким зазирнули в казку та отримали незабутні враження та подарунки .
Бажаємо кожному з вас миру , добробуту , добра , щастя та здійснення всіх задуманих бажань!


Для щасливого , повного вражень дитинства , варто розвивати фантазію . І для цього не обов"язково мати багато супер ресурсів. З дітьми дошкільного підрозділу нашого закладу спілкувались і обдумували про охорону природи  , про правила поведінки в природі з чудовою еко - розмальовкою " Як робить Маріанночка " . Всі іграшки сьогодні , нам замінили дерев"яні палички  для кави .... так з ними теж можна гратиця цікаво. А головне , ознайомились з стендом для сортування твердих побутових відходів , який нещодавно був встановлений в коридорі нашого закладу , щоб наші діти набували знань до відповідального ставлення до відходів. Саме діти , які навчилися відповідальності за довкілля можуть сповна насолодитися дарами Творіння природи.

" Бережім природу разом для майбутнього покоління та життя планети "

Ваш заголовок буде тут

Введіть підзаголовок тут


Ось і завітала щедра осінь... З давніх давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю. Ось саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати залишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами... Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам'ятні часи в Україні!

У Великорозтіцькому НВК стало вже традиційним проведення шкільного свята "Осінній ярмарок". Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок 22 жовтня 2020 року. З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу батьківський, учнівський та учительський колективи школи і цього року .Метою цього шкільного свята є розширення світогляду про традиції, звичаї та обряди українського народу, українського ярмаркування, виховання дбайливих господарів, національно свідомої особистості, патріотизму, формування бережливого ставлення до результатів праці, спонукання до творчої активності. Розвинення уяви та фантазії, співпраці учнів, сімей, педагогів і ,взагалі, створення позитивних емоцій та гарного настрою в усіх учасників свята. Спільними зусиллями було створено справді святкову атмосферу з українськими народними піснями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою. Азартність, професіоналізм, привітність продавців, посмішки покупців, жарти, пісні - це ще не весь перелік цікавино « Осіннього шкільного ярмарку-2020 !»



                                   Великорозтіцький навчально-виховний комплекс

                                                                        НАКАЗ

_12.03.2020_                                                                                                                         № 09

Про тимчасове призупинення

навчально-виховного процесу

На виконання рішення позапланового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської райдержадміністрації (протокол №02 від 12.03.2020 року), наказу відділу освіти Іршавської РДА № 86 від 12.03.2020 року «Про тимчасове призупинення освітнього процесу» з метою недопущення занесення та поширення COVID-19 (коронавірус) серед учнів та вихованців

НАКАЗУЮ:

1.Тимчасово призупинити навчальний процес у Великорозтіцькому навчально - виховному комплексі з 12.03.2020 року по 03.04.2020 року. Працівникам дошкільної освіти за цей період роботи нарахувати 2/3 окладу (крім операторів, сторожа, бухгалтера).

2.Забезпечити оптимальний температурний режим на період призупинення освітнього процесу.

3. Розробити заходи щодо проведення уроків за допомогою дистанційних технологій відповідно до навчальних планів.

4.Заступнику директора з НВР Керечанин В.В. внести зміни в розклад і довести до відома працівників.

5.Класним керівникам вести постійний контроль за станом захворюваності учнів, і кожного дня повідомляти дирекцію школи.

6.Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор НВК                                                                                                      М. Е. Петрище

Початок навчального року завжди урочиста і надзвичайно радісна подія. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

День знань цього року у нашій установі пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Урочисті заходи відвідали представники районної та сільської рад, а також духовний наставник, які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним і світлим святом початку нового навчального сезону.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів - першокласників. До шкільної родини приєдналося 13 маленьких першокласників, для яких розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька на шляху до Країни Знань.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов'ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Цього навчального року у нашому закладі сядуть за парти 44 учні, дитячий садок відвідуватимуть 31 вихованець.

Мабуть, у кожній українській сім'ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків - гордістю за своїх дітей!

        З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому у нашому закладі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.

        В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху 13-17.05.2019 р. у Великорозтіцькому НВК відбулись заходи:

  • 1 клас- бесіда «Безпека руху - це життя»;
  • 2 клас - виховна година «Знай і виконуй правила дорожнього руху»;
  • 3 клас - гра- подорож «Твій друг - дорожній рух»;
  • 4 клас - виховна година «Життя - це наш безцінний скарб»;
  • ГПД - гра- подорож «До країни безпеки»

                 Дошкільні групи:

  • Заняття з аплікацій «Наш друг - Світлофор Моргайко»
  • Дидактична гра «Правила дорожнього руху»
  • Рухлива гра - розвага «Ми маленькі пішоходи»
  • Бесіда «Я дружу з дорожнім знаком»
  • Ілюстрації на тему: «Пригоди Мишеняти на дорозі»

  18 кітня в дошкільному відділі Великорозтіцького НВК було проведено чергове методоб'єднання музичних керівників Білківського куща. Музичну розвагу «Весняний дивограй» провела музичний керівник - Цібеленько Людмила Петрівна в старшій групі «Сонечко». Захоплюючий виступ на патріотично - весняну тематику вразив присутніх на розвазі глядачів своєю щирістю , яскравістю , чудовими танком «Козачок» , рухливими іграми «Подоляночка» та «Вербич», гарним декламуванням дітками віршів, веселої інсценівки діда з онучкою «Ой під вишнею», а сюрпризом був оркестр на музичних інструментах з використанням саморобних музичних інструментів. Залучений до проведення розваги вихователь групи - Стецо Наталія Василівна перевтілилась у дівчину-весну і прикрасила свято разом з дітьми. Надзвичайною кінцівкою стало спільне виконання пісні «Щастя і добра» . Присутнім на святі - інспектор відділу освіти Фулитка Ганні Андріївній та запрошеному на свято сільському голові Малиновському Володимиру Ярославовичу дуже сподобалась розвага. Дітки показали себе справжніми артистами, танцівниками та музикантами.

     "СУБОТНИК"  

     На виконання наказу відділу освіти райдержадміністрації 22.03.2019 року №125 «Про благоустрій у закладах освіти району, проведення акції "Закарпаттю - чисте довкілля" та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території» у Великорозтіцькому навчально-виховному комплексі проведено «суботник» 05.04.2019 року, в якому взяли участь всі працівники. Очищено від сміття прилеглу територію, узбіччя дороги В. Розтока - Н. Болотне, прибережну смугу р. Боржава 1,2 км. протяжності, висаджено 15 саджанців берези та покрашені ігрові споруди на території закладу. 

     З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів прийшло жіноче свято - 8 Березня.

     Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Порадували своїми привітаннями, своїм виступом учні 3 класу,та вчитель Керечанин Вікторія Вікторівна. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Виступ пройшов у формі шоу. Учні були телеведучими і співаками. Звучали вірші, гуморески, різні інсценування. У їх виконанні прозвучало багато пісень. Також був проведений конкурс між мамами «Ромашка». Хвилюючим був момент, коли у повільному ритмі, зі сльозами на очах, танцювали найдорожчі люди: мама й дитина.

       "Стрітення"

     У Великорозтіцькому НВК 15 лютого 2019 р. проведено свято «Стрітеня Господнє. Зустріч Зими з Весною», яке завершує зимовий цикл народних обрядів . На зламі між зимою і ранньою весною, ми і святкуємо день Стрітеня.

     Свято підготоване вихователем ГПД Чийпеш Анютою Іванівною. В ньому взяли участь учні 2-4 класів. Учні ознайомили всіх присутніх із народними звичаями та традиціями , яких дотримувались наші пращури. Віддавали пошану Зимі, виконували її завдання , оспівували та закликали Весну.

© 2019 Великорозтіцький НВК, Іршавський район, Закарпатська область
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати